Autobedrijf Hesen

Vertrouwd adres al meer dan 40 jaar…

Autobedrijf Hesen is een universele garage en erkend door de RDW.
We zijn een klein bedrijf, maar daarom is het persoonlijk en kennen we onze klanten goed. We onderhouden en repareren alle merken auto’s! Onze ervaren monteur Albert is APK-keurmeester en hij onderhoudt uw auto alsof het zijn eigen auto is: niets onnodig vervangen, maar wel veilig en vertrouwd kunnen rijden! Wanneer u bij ons komt of naar ons belt, heeft u meestal als eerste contact met Davy Hesen. Hij maakt de planning, geeft u advies en informatie over de occasions, taxeert en repareert schades en helpt soms een handje mee in de werkplaats.

RDW 
Autobedrijf Hesen is RDW erkend voor APK, voertuigen op naam zetten en vrijwaren.

Afspraak maken
Het is fijn als u even belt om een afspraak te maken voor onderhoud of reparatie aan uw auto. Wilt u een occasion komen bekijken dan bent u altijd welkom. Moet u ver rijden? Bel dan even vlak voordat u vertrekt, dan houden we de occasion voor u vast, zodat u niet voor niets gereden komt.

Openingstijden
Maandag t/m vrijdag: 8:00 – 17:30 uur
Zaterdag: 9:00 – 16:00 uur

Werkplaats

Voor APK, onderhoud en reparaties bent u bij ons aan het juiste adres.
We repareren uw auto alsof het onze eigen auto is: niets onnodig vervangen, maar wel veilig en vertrouwd kunnen rijden. 
Het is fijn als u hiervoor telefonisch een afspraak maakt en uw eventuele gratis leenauto kunt reserveren. 

Kleine reparaties

Voor kleine reparaties zoals uitlezen, lamp verwisselen, accu testen/vervangen of een band repareren hoeft u meestal geen afspraak te maken. We vinden het wel fijn als u van te voren even belt zodat we weten dat u er aan komt en alvast tijd vrij kunnen maken om u te helpen..

Autoverkoop, inruil en inkoop

Occasions, of het nu u eerste auto is of u wilt u auto inruilen, bij autobedrijf Hesen ben je aan het juiste adres. Er staan een aantal occasions op voorraad, maar we zoeken graag samen met u naar de juiste auto!

Schadetaxatie en schadereparatie
Schade? Per ongeluk een paaltje geraakt? Een ongeluk gehad? Wij helpen u graag bij de afwikkeling van uw schade. De schade kan getaxeerd worden (met of zonder expert) en we hebben ook de mogelijkheid uw schade te repareren. Weet dat u niet per se gebonden bent aan de bedrijven die uw verzekering aanbeveelt!

Autobedrijf Hesen
Stipdonk 55
5715 PD Lierop
0492 538119
mail@hesenautos.nl
kvk: 60031913
Btw: NL001887027B75

Privacy Policy
Wij vinden uw privacy belangrijk, daarom gaan wij vertrouwelijk om met uw gegevens. U leest er alles over in ons Privacy Policy beleid.